GETTING MY پمپیران TO WORK

Getting My پمپیران To Work

Getting My پمپیران To Work

Blog Article

شما باید اول تنها پمپ را روشن کنید تا کمک کند فشار ها از پورت های خروجی خارج شوند.

شما باید اول تنها پمپ را روشن کنید تا کمک کند فشار ها از پورت های خروجی خارج شوند.

قیمت بوستر پمپ آتش نشانی به عوامل زیادی مانند برند، کشور سسازنده و مرکز فروش محصول بستگی دارد .

بوستر پمپ آتشنشانی باید دارای یک سیستم هشدار باشد که در صورت خرابی پمپ، به مقامات مربوطه اطلاع دهد.

کنترلر، جوکی پمپ، گیج های فشار، تابلو برق، سوپاپ و … از دیگر اجزاء مهم بوستر پمپ های آتش نشانی می باشند.

پمپ‌های بهداشتی دارای دستورالعمل‌های دقیق برای کاربردهای فرآیند بهداشتی هستند. این پمپ ها کاملاً آب‌بندی‌ می شوند تا نشت و آلودگی از بین برود و پمپ‌های مقاوم در برابر خوردگی از موادی مانند فولاد ضدزنگ ساخته می‌شوند.

در ادامه تا زمانی که به پمپ اصلی نیاز باشد، این پمپ در مدار قرار خواهد داشت. اما به محض رسیدن فشار به میزان مورد نظر، با فرمان تابلو برق، پمپ از مدار خارج می شود و الکتروموتور یا دیزل موتور دستگاه نیز متوقف می شود. در این حین اگر پمپ اصلی بوستر پمپ آتش نشانی تحت هر شرایطی روشن و وارد مدار نشود، با ارسال فرمان از سمت تابلو برق، پمپ رزرو جهت تامین فشار وارد مدار می شود. نکته مهمی که باید به آن اشاره شود این است که با توجه به آنکه غالبا دبی آب شهری از دبی مورد نیاز برای کارکرد بوستر پمپ های مخصوص آتش نشانی کمتر است، برای جبران آن نیاز است تا مخزن آبی بر سر راه دستگاه نصب شود تا به عملکرد موثر این بوستر پمپ ها کمک کند.

کنترل عملکرد بوستر پمپ: کنترلر عملکرد بوستر پمپ را کنترل می‌کند.

این بوستر پمپ ها با عملکرد موثر خود کمک می کنند تا فشار آب در اندازه مشخصی حفظ و تثبیت گردد. در این شرایط در صورت ایجاد هر گونه کاهش فشار در سیستم، این تغییرات از طریق حسگرهای فشار موجود بر روی دستگاه شناسایی می شود. سپس تابلو برق به جوکی پمپ یا همان جاکی پمپ فرمان می دهد تا برای جبران کاهش فشار ایجاد شده وارد مدار شود. پس از آن اگر دبی مورد نیاز به اندازه ای باشد که جوکی پمپ توان تامین آن را نداشته باشد، تابلو برق به پمپ اصلی فرمان می دهد تا برای تامین این دبی وارد مدار شود. در این شرایط پمپ اصلی بوستر آتش نشانی در کنار جوکی پمپ کار می کند تا فشار مورد نیاز تامین گردد.

بوستر پمپ آتشنشانی چگونه کار می‌کند؟ این پمپ‌ها با افزایش فشار آب در خطوط اطفاء حریق، امکان پمپاژ آب با قدرت بالا به سیستم‌های اطفاء را فراهم می‌کنند و به این ترتیب به کنترل و خاموش کردن آتش کمک می‌کنند.

انبار یا نگهداری اسیدها، بازها، اکسیدکننده‌های قوی با توجه به تنوع و پیچیدگی‌های خاص این نوع check here مواد، تمهیدات و الزامات ایمنی کاملاً تخصصی برای طرح و اجرای ساختمان‌های مخاطره‌آمیز نیاز است که به آیین‌نامه‌های تخصصی مربـوط مـی‌شـود.

به عبارت دیگر، در صورتی که فشار آب دچار افت شود، با فرمان ترانسمیتر فشار به تابلو برق، فعالیت پمپ با دور موتور بالاتری انجام می شود. پس از آن نیز هنگامی که فشار به حد مطلوب رسید، با سیگنالی که به تابلو برق ارسال می گردد دور موتور پمپ ها نیز کاهش پیدا می کند.

بوستر پمپ توانایی این را دارد تا برای بهینه سازی ها، بالاترین فشار آب را برای پاک کننده ها تامین کند و باید به این مورد اشاره کنیم که پمپ ها خود به خود راه اندازی نمی شوند. اگر تمایل دارید چنین کاری را انجام دهید باید طبق کارهای زیر عمل کنید.

بوستر پمپ آتش نشانی فشار آب را در یک مقدار از پیش تعیین شده حفظ می‌نماید. به محض افت فشار در سیستم که توسط سنسورهای فشار نصب شده بر روی بوستر پمپ حس می‌گردد و اطلاع آن به تابلو برق، بلافاصله ابتدا (در صورت وجود جوکی پمپ بر روی بوستر پمپ) جوکی پمپ وارد مدار شده و افت فشار بوجود آمده را جبران می‌نماید.

Report this page